Perintparti Szó-Fogadó Szombathelyi Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Baba-mama délután

Kedves Családok!
 

  Óvodánkban Baba-mama csoport mûködik. A csoportba óvodáskor elõtti, 2-3 éves gyermekeke várunk szüleikkel. A kisgyermekeknek az életkoruknak megfelelõ játékra és tevékenységre ad lehetõséget, ismerkedve az óvodával, a szokásokkal, a leendõ óvodás társakkal. A szülõk, a kézmûves tevékenység mellett bepillantást nyerhetnek a Waldorf óvoda életébe, ismerkedhetnek pedagógiánkkal. A tapasztalatok segítik a szülõket az óvodaválasztásban, a gyermekeket pedig a könnyebb óvodába lépésben, a beszokásban.

  A heti egy délután kicsinyített mása az óvodai napnak. A kicsi gyermek életkori sajátosságaihoz igazítva megtalálható benne a szabad játék, mûvészeti tevékenység, körjáték, ének, mese, valamint az uzsonna közös elkészítése és elfogyasztása.

  Az év folyamán követjük az évkor változásait, az ünnepeket és a természet körforgását. Az évkört megtapasztaló, játszó, tevékenykedõ kisgyermek bizalma az óvoda felé fokozatosan épül, ami megkönnyíti számára a szülõktõl való elválást, az óvodai életbe való belenövekedést.


 

A baba-mama csoprt időpontja: minden kedden 16.00
Kapcsolat: Huszné Sebők Orsolya   30/647-3139 

 

 
 
 
 
  
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eseménynaptár